TAG

TAG: Koffie boek tag

Het is weer tijd voor een tag! Ik kwam deze tag tegen bij coffeecocktailsandbooks en hij is gecreëerd door BangadyBangz. Ik heb de tag zoals gewoonlijk zo goed mogelijk geprobeerd te vertalen.

Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder!

Zwart: noem een serie die moeilijk is om in te komen, maar hardcore fans heeft.

Dit was een vraag waar ik even goed over na moest denken. Ik ben gegaan voor de glazen troon serie, aangezien ik hier zelf best moeilijk in kwam. Wel zijn er echt heel veel fans van deze serie, waardoor ik zelf ook heel benieuwd ben naar de volgende delen.

Pepermunt mocha: Noem een boek dat populairder wordt tijdens de winter of een feest periode.

Ik heb hier niet echt een antwoord op. Ik zie niet steeds een boek die heel erg wordt aangeprezen in de winter en vervolgens verder in het jaar niet meer. Natuurlijk heb je wel standaard boeken die over sneeuw en kerst gaan.

Warme chocolademelk: Wat is je favoriete kinderboek?

Hier wist ik gelijk het antwoord op. Ik was vroeger weg van Maren Stoffels en dan vooral van Verboden voor ons. Dit was een perfect liefdes verhaal voor mij destijds en ik was toch best jaloers op de hoofdpersoon in dit verhaal. Nog steeds vind ik het heerlijk om dit boek te herlezen.

Dubbele shot espresso: Noem een boek dat je op het puntje van je stoel hield van begin tot eind.

Ik wilde eerste voor Caraval gaan, maar het duurde even voordat ik n dat boek zat. Uiteindelijk ben ik gegaan voor Meester Legende. Ik wilde perse weten wie Legende nou was, waardoor ik het boek niet weg kon leggen.

Starbucks: Noem een boek die je overal ziet.

Kingdom of ash zie ik echt overal voorbij komen. Dit is het laatste deel in De glazen troon serie als ik het goed heb en natuurlijk waren de fans, waar ik het eerder over had, non stop aan het praten over dit boek.

Dat hipster koffietentje: Geef een boek van een indie auteur een shoutout.

Dit verhaal vond ik op Wattpad al geweldig, dus toen het boek werd uitgegeven heb ik hem gelijk besteld. Liz Hartevelt heeft een hele fijne schijfstijl en is niet bang om scheldwoorden te gebruiken, wat de boeken vind ikzelf een stuk echter maakt.

Oeps! Ik kreeg per ongeluk decafé: Noem een boek waar je meer van had verwacht.

Dit was niet zo zeer een heel slecht boek. Het was meer dat iedereen dit blijkbaar een geweldig boek vond en ik vond dat dus niet. Het was een lief boek met echte struggles, maar ik vond de hoofdpersonen soms vervelend en het complete verhaal viel best tegen.

De perfecte blend: Noem een boek of serie die zoet en zuur was, maar uitermate bevredigend.

De Maaike en Domenico serie is altijd een favoriet geweest. Ik heb heel veel verschillende emoties meegemaakt tijdens het lezen van deze boeken. Het ene moment ben je aan het janken en het nadere moment doet je hard pijn van de liefde in de boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.